0
  • Ni izdelkov v košarici
Košarica
Skupaj: 0.00

SPLOŠNI POGOJI UPORABE

Splošni pogoji poslovanje spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja Tempus Wine, Črešnjevci 143, Gornja Radgona 9250. Splošni pogoji poslovanja Spletne trgovine Tempus Wine so sestavljeni v skladu z Zakonom v varstvo potrošnikov (ZVPot). Spletna trgovina Tempus Wine je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabnikom. Upravlja jo Tempus Wine, uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v Spletni trgovini Tempus Wine.

Tempus Wine in kupec urejata obveznosti pri nakupih prek Spletne trgovine Tempus Wine s splošnimi pogoji. Vsak uporabnik spletne trgovine Tempus Wine odda naročilo, v katerem odda svoje osebne podatke.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje Spletne trgovine Tempus Wine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Osebna izkaznica:
Naziv: Tempus Wine
Naslov: Črešnjevci 143, 9250 Gornja Radgona
E-pošta: info@tempus-wine.si

Načini plačila
• z gotovino ob dostavi dostavne službe,
• na prevzemnih mestih prodajalca je možno plačilo z gotovino.

Do popolnega plačila izdelkov iz posameznega naročila ostanejo naročni izdelki v lasti Tempus Wine. Vsako naročilo izdelkov postane veljavno po prejetem plačilu z eno od metod plačila. V primeru neplačila oz. nepopolnega plačila ima Tempus Wine pravico, da od kupca zahteva vračilo izdelka v brezhibnem stanju.

Ponudnik izda račun na trajnem mediju (papir), ki je kot veljaven dokaz za reklamacijo/vračilo.

Cene v spletni trgovini
Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Pridružujemo si pravico sprememb cen, če ni drugače navedeno (primer akcij in popustov). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini Tempus Wine in se lahko razlikujejo od cen v trgovinah.
Želimo zagotoviti najbolj točne podatke o ceni, a se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Veljavnost akcijske ponudbe
Roki veljavnosti akcijske ponudbe, ki se med seboj lahko razlikujejo, so navedeni ob akcijski ponudbi.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga
Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od obdelave blaga podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na konkretni naslov info@tempus-wine.si. Potrošnik mora nato blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu, pri čemer sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije kupec sam. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku 15 dni od prejetega sporočila o odstopu od pogodbe.

Kupec mora vrniti blago na naslov:
Tempus Wine
Črešnjevci 143
9250 Gornja Radgona

Garancija
Za vse nezaželene lastnosti in napake na izdelkih Tempus Wine je odgovorna služba za kakovost. Vse informacije lahko dobite na info@tempus-wine.si. V primeru slabe kakovosti izdelka vam izdelek zamenjamo brezplačno.
Zamenjava artikla preneha veljati v naslednjih primerih:
– nepravilna hramba izdelka,
– malomarno ravnanje z izdelkom,
– poškodbe, nastale zaradi mehanskih udarcev po krivdi kupca ali tretje osebe.
Validacijo izdelka dodatno opravi strokovna služba proizvajalca, ki tudi določi upravičenost reklamacije. V primeru, da želite dodatne informacije v zvezi z izdelki Tempus Wine, se lahko obrnete na info@tempus-wine.si.

Dobavni rok
Spletna trgovina Tempus Wine želi čim bolj ustreči željam vseh kupcev, zato kupljeno blago dostavimo na vaš naslov na območju Republike Slovenije v roku 5 delovnih dni proti plačilu, ki je definirano ob naročilu. Za določitev točnega dneva in ure dostave vas bo predhodno poklical naš pooblaščeni dostavljavec.

Dostava izdelkov poteka le ob delovnih dnevih
V primeru, da ob dostavi kupec na dogovorjenem naslovu ni navzoč, izdelek lahko veljavno prevzame polnoletna oseba, ki živi v istem gospodinjstvu skupaj s kupcem, oz. druga oseba, ki pooblastilo za prevzem. Oseba, ki prevzame dostavljeni izdelek, prevzem izdelka ter prevzem vseh spremljajočih dokumentov potrdi s podpisom dobavnice, zraven pa navede svoje ime in priimek, datum prevzema in razmerje do naročnika.

Varnost
Kupec je sam odgovoren za dostop do svojega sistema in bo tudi sam poskrbel za varovanje uporabniških imen in gesel. Kupec jamči za natančnost in resničnost vseh posredovanih podatkov ter podjetju Tempus Wine odgovarja za škodo, nastalo zaradi netočnih oz. neresničnih podatkov.

Pravica do zasebnosti
Ponudnik se zavezuje k trjnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni prek spletne strani Spletne trgovine Tempus Wine, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in druge potrebne dokumentacije.

Komunikacija
Obvestila o akcijah in reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila. Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil re obvestil o akcijah, bo ponudnik brezpogojno upošteval.

Odveza odgovornosti
Ponudnik se bo po svojih najboljših močeh trudil zagotoviti skladnost podatkov, objavljenih na njegovi spletni strani. Kljub temu pa se lahko značilnosti izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov na spletni strani. V takšnem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali menjavo naročenega izdelka. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Pritožbe in spori
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti na info@tempus-wine.si ali po klasični pošti na naslov Tempus Wine, Črešnjevci 143, 9250 Gornja Radgona.

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je pritožbo prejel, sporočiti uporabniki oz. kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga ves čas obveščati o poteku postopka. Ponudnik si bo po najboljših močeh prizadeval za sporazumno rešitev morebitnih sporov.

Scroll to top